(untitled) (Eurasian Journal of Ecology, 2016)
В статье рассматривается потенциал развития туризма в Казахстане, в том числе в Коргалжынском районе Акмолинской области. Рассмотрена деятельность программы развития ОНН в Казахстане и Информационно-Ресурсного Центра по туризму Коргалжынского района. Мақалада Қазақстандағы, оның ішінде Ақмола облысы Қорғалжын ауданындағы туризм дамуы потенциалы қарастырылады. Қазақстандағы БҰҰ даму бағдарламасы мен Қорғалжын ауданы туризмі бойынша ақпараттық- ресурстық орталық қызметтері көрсетілген.