(untitled) (Eurasian Journal of Ecology, 2016)
Жұмыста табиғи радиацияның деңгейін зерттеу нəтижелері келтірілген, деме техногендік жəне табиғи радионуклидтердің Ыстықкөл аймағындағы табиғи-техногендік экожүйелердегі мəдени жəне жабайы өсімдіктерде мөлшері анықталған.