Влияние предпосевной обработки семян сои биологически активными веществами на урожайность и признаки продуктивности. Қытайбұршақ тұқымын себу алдында биологиялық белсенді заттармен өңдеудің өнімділікке әсері және нәтижелілік белгілері. (Eurasian Journal of Ecology, 2016)
Повышение урожайности такой ценной продовольственной культуры, как соя
Keywords: соя; хлорелла; нитрагин; урожайность; признаки продуктивности; қытайбұршақ; өнімділік; нәтижелілік белгілері