Влияние факторов окружающей среды на рост и развитие проса различных эколого-географических групп.Түрлі экологиялық-географиялық топтар тарысының өсуі мен дамуына қоршаған орта факторларының әсері (Eurasian Journal of Ecology, 2016)
В статье приведены результаты изучения влияния факторов окружающей среды на рост и развития проса. Мақалада қоршаған ортаның әртүрлі факторларының тарының өсуі мен дамуына тигізетін әсері қарастырылған.
Keywords: проса; экология; развитие; тары; даму.