Гены гемолитических и негемолитических энтеротоксинов bacillus thuringiensis.Гемолитикалық емес энтеротоксиндерінің гендері (Eurasian Journal of Ecology, 2016)
В статье приведены данные выделения представителей группы Bacillus из различных типов почвы и определения частоты встречаемости генов энтеротоксинов выделенных штаммов микроорганизмов. Мақалада Bacillus тобының өкілдерін әр түрлі топырақ үлгілерінен бөліп алып, оларда энтеротоксин гендерінің кездесу жиіліктерін анықталған мәліметтер келтірілген.
Keywords: Bacillus; энтеротоксины; гены; hblA; nheA; cytK; энтеротоксиндер; гендер