Echinops transiliensis Golosk өсімдігінің морфологиялық ерекшелігі.Морфологических оссобенности Echinops transiliensis Golosk (Eurasian Journal of Ecology, 2016)
Мақалада Іле Алатауы шатқалы жағдайында кездесетін Echinops transiliensis Golosk өсімдігінің морфологиялық ерекшелігінің зерттеу нәтижелері берілген. В данной работе представлены результаты исследования морфологических особенностей растения Echinops transiliensis Golosk в условиях предгорья Зайлийского Алатау.
Keywords: Echinops transiliensis; дәрілік өсімдік; эндем; морфология; лекарственное растение