Echinops albicaulis Kar. & Kir. өсімдігінің морфологиялық ерекшелігі.Морфологических особенности Еchinops albicaulis Кar. & Кir. (Eurasian Journal of Ecology, 2016)
Мақалада Малайсары шатқалы жағдайында өсетін эндем өсімдік Echinops albicaulis Kar. & Kir. өсімдігінің морфологиялық ерекшелігі берілген В данной работе представлены результаты исследования морфологических особенностей эндемичного вида растения Echinops albicaulis Kar. & Kir., произрастающий на перевале Малайсары.
Keywords: Echinops albicaulis; морфология; эндем өсімдік; эндемичные растения