Водные клопы (Нeteroptera) – биорегуляторы кровососущих комаров в Южном Казахстане.Оңтүстік Қазақстандағы қансорғыш масалардың биореттеушілері – су қандалалары (Нeteroptera) (Eurasian Journal of Ecology, 2016)
Изучен видовой состав водных клопов – биорегуляторов кровососущих комаров в Южном Казахстане и оценка их роли в регуляции численности личинок кровососущих комаров. Оңтүстік Қазақстанда қансорғыш масалардың биореттеушілері – су қандалаларының түр құрамы зерттелді және су қандалаларының жекелеген түрлерінің олардың санын реттеуі анықталды.
Keywords: водные клопы; биорегуляторы; кровососущие комары; Южный Казахстан; су қандалалары; биореттеушілер; қансорғыш масалар; Оңтүстік Қазақстан