ОПРЕДЕЛЕНИЕ ТИПОВ БИОТИЧЕСКИХ ВЗАИМООТНОШЕНИЙ В ДИКУЛЬТУРАХ МИКРОВОДОРОСЛЕЙ. (Eurasian Journal of Ecology, 2016)
Chlorophyta, Cyanophyta жəне Bacillariophyta бөлімдеріне жататын микробалдырлардың қос дақылдарында құрғақ массаны жинақтау жəне серіктес-түрлер клеткалардың өміршеңдігі бойынша биотикалық ара - қатынастардың типтері анықталынды.It was defined the level of dry weight and viability accumulation of partners-species cells and different types of biotic relationships from two-specific cultures of the microalgae from Chlorophyta, Cyanophyta and Bacillariophyta.В двухвидовых культурах микроводорослей, относящихся к отделам Chlorophyta, Cyanophyta и Bacillariophyta, по уровню накопления сухой массы и жизнеспособности клеток видов-партнеров определены различные типы биотических взаимоотношений
Keywords: МИКРОВОДОРОСЛИ; БИОТИЧЕСКИЕ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ